-13%

Jordan sensitive engangshanske 50 stk

Fra: 229,-

Merke:Jordan

Jordan sensitive engangshanske 100% nitril 50 stk er behagelig til alle gjøremål i hjemmet, både til oppussing, vedlikehold og rengjøring.

Jordan engangshanske er helt latexfrie hansker som er laget i 100 % nitril. God kjemikaliebestandighet, hanskene tåler lut, syre, olje, maling og løsemidler.

Beskytter deg også mot å bli smittet av Corona virus Covid-19. Bruk hansker når du er ute og kast de når du kommer hjem, og vask hendene dine godt.

Disse hanskene kommer i pakker med 10 stk og 50 stk.

Ta vare på hendene dine:

Det er lurt å bruke hansker når du holder på med maling, beis, olje, tynner osv. eller er i områder med smittefare. Det er flere hovedgrunner for det.

  1. Kjemikalier du får på huden går rett inn i blodsystemet ditt og rundt til hele kroppen på meget kort tid. Hjernen og nervesystemet vil få mye av skadestofene og vil kunne ta skade ved disponering over tid.
  2. Hendene dine vil for kunne bli ødelagt av vann, såpe og kjemiske stoffer som bryter ned beskyttelseslagene i huden. Dette vil kunne gi håndeksem i forskjellige former.
  3. Ved å bruke hansker vil du ikke få virus og bakterier på huden etter å ha vært i en butikk eller andre steder du kan bli smittet. Når du så vrenger av deg hanskene og kaster de, vil du ha større sjans til å unngå å bli smittet.

Se resten av våre produkter fra Jordan HER, eller se på hele Jordan sitt sortiment på deres nettside HER.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jordan sensitive engangshanske 50 stk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen